FKC Møbler bliver møbelleverandør til Titan

Efter at have set på en masse spændende oplæg fra forskellige møbelleverandører, er valget faldet på FKC Møbler, som leverer møblerne til Titan.

FKC Møbler er specialiseret i kontormøbler og indretningsløsninger. Sammen med markedets mest kvalitets- og miljøbevidste samarbejdspartnere tilbyder FKC Møbler de bedste og mest funktionelle indretningsløsninger.

Til vores kontorbygning, Titan, leverer FKC Møbler kontormøbler, som er designet af Four Design. Four Design konceptualiserer ideer, der afspejler virksomhedens værdier og skaber en rød tråd i hele indretningen. Møblerne er kendetegnet ved et funktionelt, stilrent og minimalistisk design med en international appel, som er udviklet til at fremme samspillet mellem mennesker og skabe harmoni på fællesområderne i Titan. 

Four Design ønsker med deres nytænkende koncept at forbedre arbejdsmiljøet for medarbejderne, og dermed øge velværet og effektivitet. Omdrejningspunktet for Four Designs er derfor communitiet i Titan, hvilket er et ideelt match, da vi i Tech Town Odense har stort fokus på netop communitiet, convenience og 'feel like home'. 

Designer i Four Design Leif Kristensen uddyber konceptet bag Titans møblering:

"BoligGruppen har med deres nye Company House, Titan, valgt at møblere de nye fællesarealer med møbler fra Four Design. Det overordnede tema har været at skabe et uformelt miljø, som fremmer brugen af foyer, café, mødelokaler og konferencerum over hele dagen som et naturligt samlingspunkt. Hermed bruger Titan bygningen den nyeste viden til at udnytte kvadratmeterne bedre til fordel for lejerne og det samlede miljø. Indretningen vil også være med til at tiltrække de dygtigste i forskellige brancher og blive et naturligt hub for fremtidsorienterede virksomheder."

 

Ud over FKC Møblers faglige kvaliteter, er vi samtidig glade for at kunne støtte lokalt. 

Du kan læse mere om FKC Møbler på www.fkc.dk og om Four Design på www.fourdesign.dk