17.04.2023

T4 Morgenbriefing i Tech Town – Fra massekommunikation til målrettet salgskanal

T4 Morgenbriefing i Tech Town – Fra massekommunikation til målrettet salgskanal

Ved du nok om målrettet markedsføring på LinkedIn? 🤔

Virksomheders kommunikation bliver i stigende grad digitaliseret, da der efterhånden er kommet mange digitale platforme til. De mest brugte er Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok og LinkedIn – hvilket er mange.

Denne udvikling gør, at man som virksomhed hele tiden er i en læringsproces, hvor det er nødvendigt at følge med og have indsigt i de forskellige kommunikationsplatformes muligheder og begrænsninger.💻

I denne udgave af T4 Morgenbriefing har IT-Branchen og Lotte Jensen inviteret Daniel Tonsen, founder af Elite Advertising, til at gæste Tech Town Odense. Daniel vil give os ekspertviden indenfor målrettet markedsføring på LinkedIn. Herunder hvordan man rammer den målgruppe der er vigtigst for ens virksomhed, og hvordan man anvender platformen som en målrettet salgskanal.

Synes du dette emne lyder interessant, og har brug for at tilegne dig ny viden, så deltag endelig i arrangementet. Du tilmelder dig via linket nedenfor. Vi ses tirsdag den 25. april kl. 08:00 – 09:00.

Del videre


Tilmelding

Hvornår

26/06/2023

09:00 - 10:00

    Loading...

    © Tech Town Odense • Cookie- og privatlivspolitik