Formålet med
Tænketanken

Som et særligt element vil der til området være tilknyttet en tænketank. Tænketanken skal forholde sig til udviklingen i tech-branchen både lokalt, nationalt og internationalt samt forholde sig til udvikling og tendenser blandt målgruppen for rekruttering til husets virksomheder. Det er tænketankens formål at bringe nye ideer på banen og give gode råd og input om faciliteter, netværk og services i forbindelse med udvikling og drift af et innovativt tech-område.

Udgangspunktet for tænketanken er at skabe et område, der skal kunne understøtte tech-business i at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft og samtidig sikre, at området understøtter et stigende behov for fleksibilitet, samarbejde og vidensdeling.

Medlemmer

Torben Frigaard

Indehaver, TPC Management. Siden 1999 har Torben stået i spidsen for en række virksomheder, hvis nye teknologi har revolutioneret traditionelle måder at drive virksomhed på. Han har en unik indsigt i og evne til at udnytte ny teknologi i er-hvervslivet og har skabt flotte resultater på internationalt højt plan både ved eksekvering af såvel turnarounds som af store vækstambitioner ved lancering af nye, store digitale initiativer samt efterfølgende exits.

Lisbeth Chawes

Til daglig Co-founder og CEO i Sensible Futures. Lisbeth Chawes er en af de mest prominente, kvindelige ledere inden for det danske tech community. Hun har skabt store og flotte resultater inden for eBusiness, digital strategi og forretningsudvikling i forskellige tech-virksomheder og så er hun business mentor for en række start-ups. Hun har også taget initiativ til en Tech-tur til Shanghai og blev i 2016 udvalgt til at være en af de 50 mest inspirerende kvinder i teknologibranchen i Norden.

Martin Brems

Til daglig strategisk rådgiver og CEO hos Brems & Co. Med sin kompetente indsigt og forståelse for teknologien skaber Martin værdiskabende koncepter og services for vækstvirksomheder. Derudover er Martin stifter af den succesfulde konference Digital Odense, som har været afholdt siden 2016. Med Digital Odense har han skabt et interessant forum for både etablerede erhvervsfolk og iværksættere, hvor man får indspark og inspiration, som ikke er set før.

Bo Rattenborg

Arkitekt og partner, Tegnestuen Mejeriet. Bo er en innovativ arkitekt, der er god til at lave kreative løsninger med realistiske økonomiske rammer. Som arkitekt har han også fokus på miljøet bl.a. via. en GBCD certificering, og han formår at tage hensyn til bæredygtighed og samtidig holde fast i arkitekturen. Mejeriet arbejder med både offentlige og private byggerier inden for boliger, industri- og administrationsbygninger, kulturhuse, skoler og børneinstitutioner.

Tommy Hummelmose

Stifter og indehaver, Intelligent Banker. Tommy har opnået stor forretningsmæssig succes med at udvikle og drive den onlinebaserede virksomhed Intelligent Banker, som modtog en Gazelle i 2014, 2015 og 2016. Tommys store fokus og interesse er anvendelsen af big data, AI, genkendelsesmønstre samt rekruttering af de rigtige medarbejdere, og han formår at sammensætte og kom-binere alle ”hjernetyper” optimalt i udviklingen af onlinevirksomheden.

Jesper Refning

Partner og adm. direktør, Daxiomati. Jesper har skabt en formålsdrevet virksomhed og er lykkes med at skabe en selvledende organisation og en kultur med størst mulig frihed for ansatte og kunder. Virksomhedens eneste grundlag er et standard-produkt, hvorfor man har valgt at differentiere sig ved at drive formål-svirksomhed. Virksomheden har fået flere Gazeller og blev i 2016/2017 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for mindre virksomheder.

Anker Boye

Bystrateg, formand for Køge Kyst og tidl. borgmester i Odense. Anker har haft en afgørende indflydelse på igangsætningen af Odenses historiske byomdannelsesprojekt Fra gade til by. Han har succesfuldt arbejdet med at tiltrække investorer og attraktive virksomheder til byen og manifesteret Odense som en attraktiv og dynamisk by i vækst. Anker er bestyrelsesformand for byudviklingsselskabet Køge Kyst, som skal udvikle området mellem Køges bymidte og havet til en ny bydel.

Peter Julius

CEO og Partner hos Public Intelligence - og facilitator af Tænketanken. Peter er international brobygger og innovatør hos Public Intelligence, som arbejder for at skabe bedre sundheds- og velfærdsteknologi i samarbejde med borgere, kommuner og virksomheder. Det kræver en god blanding af strategisk indsigt og en stærk innovationsfaglighed krydret med stædighed, masser af kærlighed og et stærkt netværk.