“Drømmen er at skabe et udviklende tech-miljø, fuld af dynamik, liv og fællesskab”

Tech Town Together

Tech Town Together skal ses som et community, hvor gennem et stærkt fællesskab og aktiviteter er med til at skabe værdi, gode arbejdsvilkår samt et dynamisk miljø.

Vi går op i vores lejere og derfor fokusere vi på at udbyde attraktive arbejdsforhold, så virksomhederne har gode rammer til at kunne udvikle sig i.

News & Events

Master Class

Udvikling af faglige kompetencer er en af grundstenene i at forøge en virksomheds konkurrenceevne og et vigtigt element i at udvikle og fastholde medarbejdere – ikke mindst når der er stor efterspørgsel på den specialiserede arbejdskraft i tech branchen. Vi ønsker med vores koncept Master Class at skabe værdi for virksomhederne, den enkelte medarbejder og vores tech netværk ved at tilbyde fagligt tungt indhold indenfor strategisk vigtige forretningsområder.

Business bar

I Tech Town Odense lægger vi vægt på fællesskab og sociale relationer. Business Bar indeholder sociale arrangementer, hvor der er plads til hygge og socialt samvær blandt vores lejere. Derudover leder Business Bar også op til, at vi i Tech Town får fremvist nye tiltag til at forbedre lejernes arbejdsmiljø. Vores lejere bliver involveret og kan byde ind med deres meninger og konkrete tiltag. Alle input er med til at forbedrer os som et målrettet tech miljø, hvilket vi sætter stor pris på.

T4 Morgenbriefing med IT-Branchen

Vores samarbejdspartner IT-Branchen afholder T4 Morgenbriefings en gang om måneden i Tech Town Odense. Arrangementerne indeholder mange forskellige emner, som både er baseret på at drive virksomhed men også den individuelle medarbejders perspektiv. Arrangementerne danner rammen for sparring, vidensdeling og netværk, hvor det er muligt at erfare sig nye kompetencer, og forbedre sig selv og virksomheden man arbejder for. Til disse arrangementer deltager der ofte tech virksomheder fra hele Fyn.

Tech town løbet

Årets første Tech Town Løb blev skudt i gang med 150 deltagende. Dagen bød på nogle kilometer i benene, godt humør og et stærkt fællesskab. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med selskaberne omkring Tech Town Odense.