IT-Branchens årsmøde: 'Change The Rules'

Politikerne, erhvervslivet og myndighederne sætter stor lid til, at teknologien skal klare den grønne omstilling for dem. Og der mangler da heller ikke ambitioner eller ideer til, hvordan vi med brugen af grøn it nok skal nå vores klimamål.

Alligevel har vi ikke rykket os væsentligt. For tillid til teknologien er ikke nok i sig selv. Vi bliver med andre ord nødt til at gå fra hede ønsker og små forsøgsprojekter til faktiske løsninger og udrulning i stor skala, hvis vi skal sikre vores fremtidige grønne vækst og velfærd.

Men det kræver, at vi tør gøre op med status quo og vise, at vi kan levere varen, og at vi tør ændre spillereglerne i virksomheden, i erhvervslivet og i samfundet.

Derfor inviterer IT-Branchen til årsmøde, 'Change The Rules' torsdag 24. marts kl.16.00 - 21.00 på Børsen i København.

Sammen vil vi blive klogere på, hvilke klimakrav, der vil blive stillet til ledelsen i fremtiden. Ligeledes vil nogle af de mest markante danske virksomheder give et indblik i, hvordan de vil begynde at stille nye grønne krav til deres it-leverandører.

Du får også mulighed for at møde og diskutere klima- og it-politik med ordførere og andre nøglepersoner, så vi sammen kan drøfte, hvordan it-branchen og digital teknologi kan bidrage til at nå klimamålene.

Du kan bl.a. høre:

Læs mere om dagen/aftenens arrangement, se programmet samt tilmeld via dette link IT-Branchens årsmøde: 'Change The Rules' - IT-Branchen (itb.dk)

OBS. Medlemmer af IT-Branchen deltager gratis på vores konferencer.