IT-Branchens årsmøde: Reboot DK21

IT-Branchen inviterer til årsmøde, Reboot 21DK fredag 4. juni fra kl.13.00 - 20.30 hos Alfred & Kamilla ved Odense Havn.

DK har under coronakrisen haft enorm gavn af, at vores samfund har så høj grad af digitalisering. 

Nu skal vi styrkede ud på den anden side. Stærkere, mere modstandsdygtige. Men også byggende på de bedste erfaringer om, hvordan teknologien fra den ene dag til anden fik en endnu mere central rolle i hele samfundet. 

For vi holdt ikke kun samfundet kørende på digitale nødløsninger. Mange steder betød de teknologiske kvantespring nye og endnu bedre muligheder for mange. 

Vi har blandt andet set konturerne af, hvordan teknologien kan give bedre muligheder for alle f.eks. i sundhedsvæsenet. Vi har set nogle erhverv og virksomheder, der formåede at kombinere en enorm omstillingshast med nye digitale teknologier, blive totalt revitaliserede. Og vi har set virksomheder gribe nedlukningen af hele verden til at åbne dørene til nye markeder.

Som samfund og virksomheder skal vi komme mere robuste, bæredygtige og innovative ud af 2021.

Derfor vil vi bruge årsmødet til at kortlægge vejene til et reboot af Danmark og til at sparke ind til regeringens digitale partnerskab.

Læs mere om dagen/aftenens arrangement, se programmet samt tilmeld via dette link IT-Branchens årsmøde: Reboot DK21 - IT-Branchen (itb.dk)

OBS. Medlemmer af IT-Branchen deltager gratis på vores konferencer.