Webinar om distanceledelse med IT-Branchen

For mange har 2020 budt både arbejdsgivere og medarbejdere på helt nye måder at arbejde på. Det at arbejde hjemmefra og med afstand har for nogle været svært at omstille sig til, men samtidig har det vist positivt og skabt nye muligheder for den enkelte medarbejder og virksomheden.

God ledelse er altafgørende for, at du har motiverede medarbejdere på hjemmearbejdspladsen. 

Distanceledelse
Distanceledelse er noget især ledere i internationale virksomheder har udøvet i lang tid. For andre er det dog et nyt fænomen at forholde sig til, når ens medarbejdere er nødsaget til at være hjemmearbejdende. 

Men distanceledelse er for mange nu blevet dagligdag og noget, der er kommet for at blive.  Denne form for ledelse stiller endnu større krav til os som ledere – en disciplin, der altså kræver at vi træner vores ledelsesmuskler.  

Hvorfor er det så vigtigt?  

Fordi 70% af en medarbejders engagement og effektivitet afhænger af nærmeste leder! Og fordi 50% af alle opsigelser skyldes dårlig eller manglende relation til nærmeste leder.  

På dette online inspirationskursus får du inspiration og helt konkrete værktøjer til, hvordan du bliver bedre til distanceledelse. 

Så vær med og bliv en bedre leder og medarbejder, når IT-Branchen inviterer til webinar 26. januar k.09.30 - 11.00.

Læs mere og tilmeld dig her hos IT-Branchen