ITB Fyn inviterer: T4 Morgenbriefing - fra god til endnu bedre ledelse!

Sommerferien er ovre, men sommeren er her stadig – heldigvis. Jeg håber, at du har haft en rigtig dejlig sommer sammen med dem du holder af.

 

På tirsdag den 30. august er vi klar med varm kaffe på kanden, godt morgenbrød og den første T4 Morgenbriefing efter sommerferien i Tech Town.

 

Vi skal inspireres af Joachim Langagergaard fra Evovia, som taler om ledelse med et gennemgribende positivt syn på medarbejderen. Vi skal høre om, hvilken kraft der ligger i at aktivere organisationens vision i værdiskabende dialoger med medarbejderne, så præstation, udvikling, motivation og fastholdelse forbedres markant.

 

Joachim tager udgangspunkt i egne erfaringer internt i Evovia, samt 16 års erfaring med at udvikle brugervenlige ledelsesredskaber der ved hjælp af adfærdsdesign bidrager til at gøre gode ledere, endnu bedre.

 

Mødet holder vi, tirsdag den 30. august, kl. 08.00 – 09.00 hos Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense. Tilmelding: Ja tak, jeg kommer :)

 

Formatet for vores 4T møder er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere. Målet er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen på Fyn.

 

Kom frisk, hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvad der i virkeligheden motiverer mennesker og hvordan ledere kan optimere disse faktorer i aktive dialoger med medarbejderne.