ADVISORY vs BESTYRELSE - GÆSTER UWE BIRKKJÆR OG TEDDY SKOV

Så er vi klar med forårets første ”tidlig tirsdag i Tech Town Odense” populært kaldet 4T morgenbriefings. Netværk, inspiration og fællesskab er nøgleordene for 4T møderne.

Denne gang kigger vi nærmere på advisory boards vs. bestyrelser. Hvornår og hvorfor skal vi vælge hvad.

Vi har allieret os med Uwe Birkkjær fra Birkkjær Advisory og adm. direktør Teddy Schou fra Clever Choise, som sammen vil give os et indblik i:

  • Hvad er forskellen mellem et Advisory Board og en bestyrelse? Hvornår er hvilket board det rigtige?
  • Eksempler på formål med et Advisory Board
  • Clever Choice valgte et Advisory Board – hvorfor? Hvem sidder med i boardet? Hvad bliver der drøftet? Og hvad er udbyttet?

Mødet holder vi, tirsdag den 8. marts, kl. 08.00 – 09.00 hos Tech Town, Titanbygningen, Billedskærervej, Odense. Skip mig en mail på loj@itb.dk, hvis du har lyst til at kigge forbi.

Formatet for vores 4T morgenbriefings er uformelt, nærværende og hyggeligt. Vi skal inspireres både af hinanden og vores oplægsholdere.
Målet for møderne er, at vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs og skabe relationer med vores kolleger, som også er en del af fællesskabet i IT-Branchen.

Jeg håber at du har lyst til at kigge forbi til en informativ og inspirerende 4T morgenbriefing i Tech Town. Susanne og jeg er klar med god varm kaffe og lidt morgenbrød. Tilmelding: loj@itb.dk