#BOOST webinar: Online salg og digital omstilling for B2B virksomheder

Fynsk Erhverv og Ecreo inviterer til webinar 22. oktober fra din computer. Casper Stendal der til daglig er direktør hos Ecreo vil give dig konkrete eksempler på, hvordan du kan styrke din virksomhed og sikrer dig en platform, der giver din virksomhed vind i sejlene.

Online salg og digital omstilling har aldrig været vigtigere. De seneste 3 måneder i USA er online salg vokset mere end de sidste 10 år tilsammen. Det er vilde tal, som også stiller nye krav til B2B virksomheder. Men er det for sent at komme med på bølgen? og hvordan gør man?

Det gælder om at spotte mulighederne og sikrer en platform, der kan give din virksomhed en plads forrest i feltet, når ”the new normal” tager over. Det er lige nu og ikke i morgen at det sker.

4 gode grunde til at deltage:

  • Du får masser af eksempler og inspiration til digital omstilling og online salg.
  • Du hører hvorfor online forretning handler om meget mere end e-handel.
  • Du finder ud af hvad en PIM løsning er og hvad den kan gøre for din forretning.
  • Du lærer hvordan du undgår at spilde tid og penge på vejen mod ny vækst.

Kort om Casper

Casper er direktør og medejer af Ecreo der har til huse i Tech Town Odense, og som siden 2001 har arbejdet med design og udvikling af digitale løsninger, indenfor web, applikation og e-handel.

Ecreo er Umbraco guld partner og har en klar ambition om at være Danmarks bedste udviklingshus til at designe og udvikle i Umbraco. Ecreo arbejder til dagligt for virksomheder som Orifarm, Fiberline, Skako, Rice og L’EASY-koncernen.

 

Tilmeld dig her hos Fynsk Erhverv.