"I Robot at Work havde vi et behov for fleksible rammer, som vi løbende kunne vokse ud i. Her var Tech Town og Pegasus det perfekt match, da mulighederne både indbød kontorlokaler, showroom og værksted/produktion faciliteter i ét. Samtidig er hele tankegangen omkring Tech Town Odense genial og måden, hvorpå forskellige virksomheder kan bo sammen - uden rigtig at bo sammen - giver fantastisk god mening. Det giver inspiration, mulighed for faglig sparring og inspiration samt vækstmuligheder, som ikke findes mange andre steder. Partnerskabet med Boliggruppen og Tech Town Odense var det eneste rigtige for os”

Kasper Guul Laursen

CEO, Robot At Work

”Med ønsket om at få nye rammer til TEKNIQ Arbejdsgivernes Odense-kontor faldt valget hurtigt på Boliggruppens Titan Tech Town, som med sine fremtidsorienterede faciliteter og pakhus-stemning giver et godt miljø for sekretariatet. Der var stor lydhørhed overfor vores behov ved indretning af lokalet og servicen var i top. Samtidig er de øvrige virksomheder i Tech Town Odense et godt match, og at området også ligger tæt på centrum og motorvejsnettet med nem adgang for medlemmer, samarbejdspartnere og medarbejdere er blot et yderligere plus.”

Erling Ernstsen

Underdirektør, TEKNIQ Arbejdsgiverne

"Da Group Online skulle flytte, var der flere udbydere i spil. I sidste ende blev det den gode service og mulighederne som Boliggruppen fandt til os i lokalet, der blev tungen på vægtskålen. Det var vi bestemt ikke fortrudt. Vi er meget glade for rammerne, miljøet i bygningen og den gode service vi får, når er der en udfordring, så bliver den løst med et smil på læben. Dertil kommer der et godt samspil med de andre lejere. Vi kommer til at være i Tech Town i mange år endnu."

Jacob Steffensen

Department Lead, Group Online A/S

"I IT-Branchen arbejder vi for at brande Fyn, som relevant IT-Hub for it- & Tech-virksomheder i resten af Danmark. Tech Town er et stort skridt på den vej. Med samarbejdet giver vi fx virksomhederne et solidt fagligt og forretningsnært netværk, gratis adgang til standardkontrakter, juridisk rådgivning og altid opdaterede relevante nyheder. Vi glæder os til at Tech Town bliver omdrejningspunkt for mange af vores aktiviteter."

Lotte Jensen

Regional Chef, ITB Fyn hos IT-Branchen

“At bo i Tech Town Odense giver os en kæmpe værdi, fordi hele området har tech som udgangspunkt - og det løfter vores brand og tiltrækning af både samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder. Før blev vi betragtet som liggende i udkants-Odense - nu ligger vi midt i Odenses nye tech-centrum."

Peter Julius

Direktør, Public Intelligence

"Vi er meget glade for at bo her på Stærmosegårdsvej igennem mange år. De gange vi har haft brug for mere plads, har vi prioriteret at blive i området, fordi det er et erhvervsområde i udvikling, men også fordi det på én gang er tæt på motorvejen og byen, så det er hurtigt og bekvemt for medarbejdere og gæster at komme til og fra."

Hans Jørgen Lynggaard

CEO, ROB-EX A/S

"Vi har først og fremmest valgt at blive en del af Tech Town Odense, fordi visionen og planen for området passer til vores behov og virksomhed. Vi glæder os til at være en del af det miljø, som over tid kommer til at blive skabt, og særligt de muligheder det giver for fællesskab og sparring med de andre lejere. Derudover har BoligGruppen været meget fleksible og gode til at imødekomme vores behov, hvilket også har betydet meget.”

Casper Stendal

Partner, Ecreo

“Vi har glædet os til at blive en del af BoligGruppens vision for Tech Town Odense, og til at flytte ind i Sirius. Vi har oplevet en stor imødekommenhed fra BoligGruppen ift. at skabe de relevante rammer for en Software-As-A-Service virksomhed som vores, og vi forventer at passe godt ind i det kommende miljø for scale-up tech virksomheder i Tech Town Odense.”

Thomas Møhring

Partner, budget 123

"Technology Denmark og Tech Town Odense er et stærkt match! Vi har ambitioner om at accelerere tech virksomheders udvikling og vækst. Med Technology Denmark kan Tech Town Odense tilbyde virksomhederne adgang til de eftertragtede IT/tech talenter, som er helt afgørende for virksomhedernes succes."

Mette Bech-Nielsen

Adm. direktør, Technology Denmark

”Tech Town Odense er et fantastisk projekt, som vi gerne vil være en del af, fordi det sætter fokus på den udvikling, der finder sted i Odense. Det er et projekt, som lugter af scale-up og ikke startup, hvor der er højt til loftet og super fed energi. Vi glæder os til at være en del af Tech Town Odense og til at få et relevant netværk, hvor alle i området arbejder inden for branchen – Her er Tech Town en hel industri inden for tech."

Jørgen Christian Juul

Adm. direktør, Cardlay

”I Tech Town Odense skaber Boliggruppen de fysiske rammer for virksomhedernes positive udvikling og vækst – og Fynsk Erhverv rammer for netværk, videndeling, personlig sparring og forretningsudvikling. Med samarbejdsaftalen mellem Tech Town Odense og Fynsk Erhverv kan lejerne altid ’ringe til en ven’. Vi åbner alle døre og baner dermed vejen for en sund forretning."

Jytte Reinholdt

Direktør, Fynsk Erhverv

"BoligGruppen har med deres nye Company House, Titan, valgt at møblere med vores møbler fra Four Furniture. Vi har indrettet Titan efter den nyeste viden inden for indretning til at udnytte kvadratmeterne bedst muligt til fordel for lejerne og communitiet. Vi ved, hvad der virker, og hvad der skal være med til at tiltrække de dygtigste i forskellige brancher, og dermed blive et naturligt hub for fremtidsorienterede virksomheder. "

Leif Kristensen

Designer, Four Design