“Drømmen er at skabe et udviklende tech-miljø, fuld af dynamik, liv og fællesskab”

Et kraftcentrum for Tech Scale-Ups

Tech Town Odense skal være et område, der skaber muligheden for, at regionale Scale-Up tech-virksomheder kan blive til internationale succeser. Vi står for de praktiske forhold, så du kan fokusere på at skalere din virksomhed.

Drømmen er at skabe et udviklende tech-miljø, der er fuld af dynamik, liv og fællesskab, med en perfekt balance mellem puls og arbejdsro. Tech Town Odense er for ambitiøse og visionære tech-virksomheder, som ønsker moderne og fleksible rammer for fremtidig vækst.

Scale Up

Vi ønsker at udvikle det bedste miljø for tech-virksomheder ved at skabe et socialt og fagligt fællesskab, der giver adgang til nye og stærke samarbejdspartnere og sparring. Vi er opmærksomme på, at fleksibilitet er afgørende, så du hurtigt kan skalere. Derfor er det et vigtigt fokus, som vi både tager højde for i forhold til både udvidelse og til lejekontrakten.

Convenience

Vi ønsker at skabe de bedste service- og lejeforhold. Vi tilbyder gode parkeringsforhold, en central placering tæt på motorvejen og den nye letbane, topmoderne faciliteter og et fleksibelt samarbejde, så du ikke skal fokusere på andet end din forretning.

Feel like home

Vi er interesseret i, at du og dine medarbejdere føler jer hjemme, når I tager på arbejde. Derfor giver vi jer også de bedste omgivelser, så I kan få skabt det ideelle arbejdsmiljø for jeres virksomhed. I vores nye IT-hus Titan tilbyder vi hyggelige café- og loungemiljøer, lyst og moderne interiør, lækre kantineforhold og meget mere.

Et stærkt bagland

I Tech Town Odense er samarbejde et stort fokusområde. Fælles værdier og stærke relationer skal være med til at danne den dynamik og fællesskab, som Tech Town Odense står for. Partnerskaber er med til at skabe rammen, samtidig med at vi fokuserer på udviklingen for tech-virksomheder i branchen.

Vi tror på at udvikling i fællesskabet skaber værdi
for den individuelle virksomhed.


Lejere i Tech Town


AirSupport A/S
budget123
Cardlay A/S
Designlink
Ecreo
Freehand Coffee
Group Online A/S
Heimdall’s
ROB-EX A/S
Robot At Work
SECTRA
TEKNIQ Arbejdsgiverne
TEKNIQ Kvalitet