Konference med Technology Denmark, TALENT - Realisér potentialet

Vores samarbejdspartner Technology Denmark inviterer til konference torsdag 3. juni  fra kl.12.30 - 17.00 i Nature Energy Park om hvordan du realiserer potentialet. 

Dagsorden for dagen:

Ankomst og registrering | 12.30
Registrering og netværk

Velkomst | 13.00
Alf Rehn, Professor, Innovation, Design & Management, Syddansk Universitet

Workforce Capability | 13.15
Mette Beck-Nielsen, CEO, Technology Denmark
Datadrevet prognoser er essentielt for planlægning af arbejdstyrken, for konkurrence fordel skabes, når fremtidens kompetence behov forudsiges hurtigere end hos konkurrenterne. Mette Beck-Nielsen og Alf Rehn giver et overblik over tidens mest efterspurgte kompetencer og giver et bud på, hvordan virksomheder kan arbejde strategisk med opkvalificering og rekruttering af medarbejdere.

Talent Boost | 13.45
Troels Bech, foredragsholder og fhv. sportsdirektør for Brøndby IF
Talent handler om potentialer i det enkelte menneske. Med inspiration fra sportens verden bliver vi klogere på talentidentifikation og talentudvikling. Mød Troels Bech som fortæller, hvordan der kan arbejdes med motivation og talentudvikling i effektive teams med fokus på præstationer og leverancer.

Kage & Netværk | 14.45

Slip Medarbejderne løs på de sociale medier | 15.15
Astrid Haug, rådgiver og ekspert i sociale medier
Når virksomheder skal rekruttere nye talenter, er eksisterende medarbejdere en af de største styrker. Yngre kandidater foretrækker online platforme, når de skal i dialog med omverdenen. Hvordan kan virksomheder gøre medarbejderne til thought leaders og ambassadører for virksomheden? Med employee advocacy, employee experience og employer branding kan virksomheder gøre rekruttering og synlighed til en fordel for både medarbejdere og virksomheden. Undervejs i workshoppen vil der være øvelser, afstemninger og mulighed for at stille spørgsmål.

Afrunding | 16.45
Mette Beck-Nielsen, administrerende direktør for Technology Denmark

Tilmeld dig via linket her https://bit.ly/3nAzdL5

OBS. Partnere i Technology Denmark deltager gratis på vores konferencer. Er du ikke partner Technology Denmark se da priser via linket her https://bit.ly/3nAzdL5